2 juli 2016 – Streekmarkt ter gelegenheid van 10 jarig bestaan Volkstuin Vereniging Vianen

Geplaatst op dinsdag 15 augustus 2017 om 13:22 in categorie: Vianen

Wegens het tienjarig jubileum van Volkstuin Vereniging Vianen was op 2 juli 2016 een streekmarkt georganiseerd.

Stichting Buiten Gezond was uitgenodigd om met een kraam deel te nemen en de stichting daar te vertegenwoordigen. Twee nieuwe vrienden konden worden toegevoegd aan de vriendengroep van de stichting. Blijkens de bedankbrief van het bestuur werd het ondanks het noodweer ‘s ochtends in de middag toch een geslaagde en feestelijke markt.

IMG_6050IMG_6051 IMG_6052

Streekmarkt

Vianen, juli 2016

Beste kraamhouder,

Allereerst heel hartelijk bedankt voor je deelname aan onze streekmarkt.

Mede dankzij jouw komst, is de streekmarkt een groot succes geworden. In het bijzonder bedanken we je dat je ondanks het noodweer ‘s morgens, toch gebleven bent. Nat, koud, maar met een onverwoestbaar goed humeur. En dat werd ‘s middags beloond met mooi marktweer en veel bezoekers.

Een ruwe schatting door 1 van onze bestuursleden geeft een aantal bezoekers aan van bijna 400! Wij vinden dat geweldig, zeker ook omdat dit de eerste keer is dat wij op ons terrein een streekmarkt organiseren. In verband hiermee vragen we je of je ons punten kunt noemen waarop wij de kwaliteit van de markt kunnen verbeteren. Bedankt alvast!

Als we weer een markt organiseren, nemen we graag weer contact met je op.

Voor nu: nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens op onze streekmarkt in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Volkstuin Vereniging Vianen

Contactpersoon: Ellen Hansen (voorzitter), 06-11028482

E-mailadres: volkstuinverenigingvianen@gmail.com

www.volkstuinverenigingvianen.nl